Is ondersteuning echt onbeperkt?
Jazeker! Cloudshape biedt bij al haar contracten een onbeperkte ondersteuning door de servicedesk! Cloudshape onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders die voor ieder telefoontje een factuur opsturen of met zogenaamde strippenkaarten werken. Vergelijk het met een mobiel unlimited abonnement. Daarom hanteert Cloudshape de pay-off : de enige online werkplek zonder kleine lettertjes
Hoeveel ervaring hebben jullie?
Cloudshape is sinds 2007 actief op de markt van online werkplekken en behoort tot een van de grootste en meest ervaren leveranciers van Nederland op dit gebied.
Waar wordt mijn werkplek gehost?
Al onze werkplekken staan in Nederlandse datacenters in een private cloud op de high-end infrastructuur van Sentia. Sentia behoort tot een van de meest ervaren en grootste hostingbedrijven van Nederland in het hogere (kwaliteits)segment. Fysiek worden onze werkplekken zowel in Rotterdam als Amsterdam gehost.
Hoe lang bewaren jullie een backup?
Cloudshape bewaart backups standaard 14 dagen, dit is tegen een meerpijs uit te breiden naar 30 dagen. Met een standaard bewaartermijn van 14 dagen bieden wij een onderscheidende dienst ten opzichte van andere bedrijven op de online werkplekken markt.
Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Zodra u uw werkplekken heeft besteld worden deze binnen 2-5 werkdagen geleverd. Eventueel kan de levertijd worden verkort als er sprake is van een spoedbestelling.
Hoe flexibel is mijn contract?
Cloudshape biedt zeer flexibele contract voor haar online werkplekken. De werkplekken kunnen maandelijks worden gewijzigd op het gebied van support, backup, schijfgrootte, inloggen etc. Daarnaast kunt u binnen het contract werkplekken opzeggen of toevoegen. Hiermee sluit Cloudshape aan op de behoefte om zoveel mogelijk flexibiliteit te creeeren op het gebied van werkplekken en IT.
Kan ik eigen applicaties gebruiken?
U kunt binnen uw werkplek eigen applicaties gebruiken tegen een meerprijs van 8,50 per maand. Voor dit bedrag wordt uw applicatie gehost en worden er door onze servicedesk updates uitgevoerd indien dit noodzakelijk is. In sommige gevallen is een aparte server noodzakelijk voor een specifieke applicatie (denk bijvoorbeeld aan financiele pakketten), hiervoor zijn dan de concurrerende kosten van toepassing zoals deze beschikbaar zijn bij het onderdeel online servers
Hoe zit het met de beveiliging van de werkplek?
Cloudshape hanteert strenge voorwaarden voor de beveiliging van de werkplek. Zo worden alle bestanden van u via encryptie versleuteld, daarnaast wordt bij iedere werkplek een login met uw mobiele telefoon of een token verplicht gesteld.